De leukste vakantieparken in de Ardennen: 5 tips!

Wil je op vakantie en genieten van prachtige natuur? Boek dan een vakantiepark in de Ardennen op BungalowSpecials.be! Maak een mooie wandeling, ga sportief raften of pak de fiets en trek eropuit door de bosrijke omgeving.

Speciaal voor jou hebben we 5 tips voor een vakantiepark in de Ardennen uitgelicht voor een plezante vakantie. Lees snel verder!

1. Residence Durbuy Ardennen – nabij Durbuy
Het luxe complex Residence Durbuy Ardennen vind je op slechts 3 kilometer afstand van Durbuy, ook wel ‘het kleinste stadje ter wereld’ genoemd. Plons hier van juli t/m augustus in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Wanneer het wat minder mooi weer is biedt het overdekte zwembad (tegen betaling) uitkomst dat op 300 m van Residence Durbuy Ardennen ligt.

2. Sunparks Ardennen – met subtropisch zwemparadijs
De 2e tip voor een vakantiepark in de Ardennen is Sunparks Ardennen! Dit veelzijdige vakantiepark ligt in de natuurrijke Ardennen en biedt faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht je van het subtropisch zwemparadijs Aquamundo, een midgetgolf-, tennis-, squash-, en bowlingbaan? En alsof dit nog niet genoeg is kun je voor een lekker hapje en drankje terecht in het grote buffetrestaurant.

3. Midden in de Ardennen: Bungalowpark Les Doyards
Het familiepark Bungalowpark Les Doyards is rustig gelegen aan het meer Vielsalm en op loopafstand van het gelijknamige plaatsje. De faciliteiten van
Bungalowpark les Doyards zijn gericht op rust en plezier met het gezin. Huur bijvoorbeeld een waterfiets en ga waterfietsen over het meer. Ook een mountainbike- of paardrijdtocht door de natuurrijke Ardennen behoort tot de mogelijkheden.

4. Landal Domaine Long Pré: natuurrijk genieten
Tip 4 voor een vakantiepark in de Ardennen is Landal Domaine Long Pré. Op BungalowSpecials.be vind je vele promo’s voor dit bungalowpark.
Landal Domaine Long Pré ligt nabij Stavelot en aan de rivier de Amblève. In de zomermaanden is het goed toeven in het openluchtzwembad en ook wordt er een recreatieprogramma voor jong en oud aangeboden.

5. Op een van de mooiste plekjes in de Ardennen: Chalet l’Eau Vive
Sport en ontspanning, dat staat centraal bij Chalet l’Eau Vive. De chalets van dit vakantiepark in de Ardennen liggen direct aan de rivier de Ruaumoulin. Huur zeker een fiets op het vakantiepark en verken de mooie natuur van de Ardennen. Na een leuke dag kunt u terecht in het gezellige restaurant van Chalet L’Eau Vive.

Enthousiast geworden over een vakantie in de Ardennen? Kijk dan snel op BungalowSpecials.be en boek het vakantiepark in de Ardennen van jouw keuze!

De leukste vakantieparken in de Ardennen: 5 tips! was last modified: mei 10th, 2017 by Redactie BungalowSpecials.be
Share
Geschreven door:
Redactie BungalowSpecials.be

Recent Posts

Winter Wonderland bij Center Parcs

De winter is een magische periode om op vakantie te gaan! Ook bij Center Parcs…

5 maanden ago

Top 5 duurzaamste vakantiepark ketens

Wanneer je lekker aan het ontspannen bent in jouw vakantiehuisje, wordt er toch stiekem veel…

2 jaar ago

Wat eten we tijdens het kerstdiner thuis?

Je bent gewoon lekker bezig met je dagelijkse ritme en opeens is de feestmaand is…

2 jaar ago

Weet jij al waar je Oud en Nieuw gaat vieren met de kids?

Heb je zin om even weg te gaan met Oud en Nieuw en wil je…

2 jaar ago

Halloween op een vakantiepark vieren? Bekijk nu de top 4!

Aaaaahhh…. dat is schrikken! Het spannendste kinderfeest, genaamd: ‘Halloween’ komt weer dichterbij. Dat betekent een…

3 jaar ago

De 7 leukste bordspelletjes voor het gezin

Weet u door het vele thuis zitten zo één twee drie niks leuks meer te…

3 jaar ago