Vakantieparken

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken in 2020-2021?

U wil met het gezin op vakantie naar Center Parcs, maar welke Center Parcs is nu het leukst?

Center Parcs is een bekende naam in de bungalowparken-wereld. De parken zijn een waar paradijs voor gezinnen met zowel jonge als oudere kinderen. Wil u er even tussenuit met het gezin, maar weet u niet welk Center Parcs park het best aansluit bij uw wensen? Wij hebben de leukste Center Parcs parken op een rijtje gezet om u daarbij te helpen.

De 9 beste Center Parcs 2020 parken op een rij:

  1. Center Parcs Sandur
  2. Center Parcs De Huttenheugte
  3. Center Parcs De Vossemeren
  4. Center Parcs Les Ardennes
  5. Center Parcs Park Zandvoort
  6. Center Parcs de Eemhof
  7. Center Parcs Le Bois aux Daims
  8. Center Parcs Park Erperheide
  9. Center Parcs Port Zélande

Het beste Center Parcs park

Iedereen heeft andere voorkeuren als het om het beste park gaat en dat is maar goed ook. Aan de hand van onze kennis en ervaringen hebben wij de beste selectie gemaakt. Om aan ieders wens te voldoen, is er voor verschillende categorieën het beste park uitgekozen.

Het beste Center Parcs park van België

Een vakantiepark met gigantisch veel kinderfaciliteiten, de subtropische Aqua Mundo met speel- en snorkelbad en veel mogelijkheden om mooie routes te wandelen of fietsen, kan zeker beoordeeld worden als het beste Center Parcs park van België. Center Parcs Park Erperheide ligt net over de grens en is dus makkelijk en snel te bereiken vanuit Nederland.

De kinderen kunnen helemaal uit hun dak gaan hier. Paardrijden, mountainbiken, tennissen of rondrijden op een skelter, het is allemaal mogelijk bij Center Parcs Park Erperheide. Laat uw ski-kunsten zien op de indoor ski- en snowboardhal en maak een fantastische kanotocht over rivier de Dommel. In dit beste Center Parcs Park van België is vervelen onmogelijk!

Het beste Center Parcs park van Nederland

De vakantiegangers die u al voorgingen, hebben Center Parcs Sandur het best beoordeeld! Door de ruime, vrijstaande cottages op kleine schiereilandjes heeft u veel privacy. Op het recreatiemeer kan gesurft en gezeild worden. Het échte eilandgevoel maakt dat u echt even ontsnapt aan de drukte van het dagelijks leven.

In de overdekte indoor speelruimte ‘Het Piratennest’ vermaken de kinderen zich door te klimmen naar het kraaiennest en elkaar te bekogelen in de ballenbak. Sla samen met het gezin een balletje op de nieuwe 18-holes Adventure Golf. Ook van het zwembad met onder andere een 48 meter lange glijbaan zullen de kinderen geen genoeg krijgen! Doet u het liever rustig aan? Relax dan op het nieuwe strand, gelegen aan het recreatiemeer, terwijl de kinderen zandkastelen bouwen! Wij van BungalowSpecial vinden dit door de gevarieerde activiteiten voor iedere leeftijd het beste Center Parcs park van Nederland.

Het beste Center Parcs park van Duitsland

Duitsland heeft twee nieuwe Center Parcs vakantieparken, waarvan Center Parcs Park Allgäu er eentje is. Het vakantiepark is gelegen in Zuid-Duitsland in de Alpen. De luxe, warm ingerichte cottages midden in de natuur zorgen dat u volledig tot rust komt, terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs of in het super grote subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Zijn u en de kinderen gek op dieren? Bezoek dan de kinderboerderij en help mee met het verzorgen van de dieren. ’s Zomers zijn de Alpen fantastisch voor een wandeling, in de winter is het een waar wintersportoord.

Het beste Center Parcs van Frankrijk

Wij van BungalowSpecials zijn dol op de natuur en die liefde delen wij maar al te graag met jullie. Daarom raden wij een vakantie in Center Parcs Le Bois aux Daims aan. Deze naam betekent ‘Het Hertenbos’ en dit zegt alles. Gelegen in een beschermd natuurgebied en op het landgoed van een renaissancekasteel komt u helemaal tot rust en geniet u van de prachtige natuur en wilde dieren. Vanuit de uitkijktoren kunt u verschillende bosdieren zien rondscharrelen. Wandel door het natuurgebied en bewonder de flora en fauna. Ook hier is paradijs Aqua Mundo. Het aller vetste aan dit zwembad: het is omringd door een aquarium met onder andere piranha’s en roggen! Bezoek ook de grotten in de omgeving van het beste Center Parcs Le Bois aux Daims.

De leukste zwembaden van Center Parcs

Wie de naam Center Parcs hoort, denkt aan de Aqua Mundo. Omdat dit het ware subtropisch zwemparadijs is, hebben wij voor u de vakantieparken met de beste, grootste en leukste Aqua Mundo zwemparadijzen op een rijtje gezet.

De eerste is Center Parcs Les Trois Forêts in Frankrijk. Beginnen de kinderen al te stuiteren wanneer het over het beste subtropisch zwemparadijs van Center Parcs met een wildwaterbaan en hoge golven gaat? Dan is dit het beste Center Parcs vakantiepark voor uw kinderen. Het park is een van de best beoordeelde Center Parcs vakantieparken en dat is ook wel terecht: hier is namelijk de langste glijbaan van de Aqua Mundo te vinden. Door de diverse waterattracties, waaronder een wildwaterbaan, whirlpool, waterspeeltuin en golfslagbad, vermaken de kinderen zich hier gerust de hele middag. Ook de kleintjes zijn hier aan het juiste adres: voor hen is er een pierenbad.

Omdat we snappen dat niet iedereen naar Frankrijk gaat, staat op nummer twee een Nederlands vakantiepark. Center Parcs de Eemhof heeft een subtropisch zwemparadijs met 4 glijbanen – waaronder de nieuwe Duo Racer, een wildwaterbaan én een Surf Simulator! Als u de kinderen érgens mee blij maakt, moet het dit wel zijn. Terwijl de kinderen zich de hele dag vermaken in het zwemparadijs, kunt u genieten van het bubbelbad, de sauna of door het beoefenen van sport. Buiten kunt u bijvoorbeeld beachvolleyballen, windsurfen of waterskiën. Ook in de directe omgeving van het vakantiepark is verveling niet nodig: Walibi Holland bevindt zich op ongeveer een half uur rijden van het vakantiepark. Dit is perfect voor een dagje weg met de kinderen. Watterratten kunnen ook hun hart ophalen bij Center Parcs Park Zandvoort of Center Parcs Port Zélande. Beide vakantieparken zijn een walhalla voor watersporters en strandliefhebbers! Kom na een dag vol waterpret in het subtropische Aqua Mundo heerlijk uitwaaien aan het brede Noordzeestrand.

Ook in de Belgische Ardennen bent u helemaal aan het juiste voor het leukste zwembad van Center Parcs. Met een verwarmd binnen- én buitenzwembad, een glijbaan, golfslagbad, waterspeeltuin, whirlpool én de beste wildwaterbaan van Center Parcs kan het geluk van de kinderen niet op. De Duo Racer glijbaan is hét hoogtepunt van dit zwembad. Hier kunnen kinderen een wedstrijdje doen wie het snelst beneden is. Voor peuters is er een peuter- en plonsbad. Center Parcs Les Ardennes heeft dus echt het leukste zwembad van Center Parcs België en is absoluut een bezoek waard!

Het beste Center Parcs park voor (kleine) kinderen

Naast de bovengenoemde Center Parcs vakantieparken met het leukste zwemparadijs, zijn er nog andere parken die leuk zijn voor kinderen. Er even tussenuit met de kinderen is natuurlijk fantastisch, maar het kan een hele klus zijn om te zorgen dat de kinderen zich goed vermaken. Center parcs zou Center Parcs niet zijn als ze daar heen rekening mee houden.

Bent u zoek naar het beste en leukste Center Parcs vakantiepark voor zowel peuters als baby’s? Dan is Center Parcs De Vossemeren perfect voor u! In de jungle vinden de kinderen een oude piratenschat. In de Aqua Mundo kunnen ze van de glijbaan, in het golfslagbad of snorkelen tussen het tropisch koraal. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een hoop spannends te beleven! In de Kids Disco kunnen ze zich helemaal uitleven en in de speeltuinen en zwembaden kunnen ze lekker hun energie kwijt. Voor de kleintjes tot 8 jaar worden er voor het slapengaan verhaaltjes verteld waardoor de kinderen heerlijk zullen slapen. Dus ook is dit het beste Center Parcs park voor baby’s!  De naam van dit park heeft u vast wel eens voorbij horen komen. Center Parcs De Huttenheugte is namelijk erg populair! De kinderboerderij, kinderclub, kinderspeelhoek en het recreatieprogramma garanderen een hoop plezier bij de kinderen. Op het springkussen en in het subtropische zwemparadijs kunnen de kinderen hun energie kwijt. Houden de kinderen van racen? Dan gaan ze helemaal uit hun dak tijdens het racen in de Action Factory in mini-cars. Voor de echte kleine avonturiers is er een High Adventure Experience. Hoog in de lucht zweven zij tussen de touwen en balken door om zo de echte waaghals uit te hangen. Met andere woorden: dit park is een groot paradijs voor uw kinderen.


Het antwoord op de vraag welk Center Parcs Park nou écht het leukste en beste is, is lastig te geven. Center Parcs biedt veel variatie en heeft daarom voor zowel ouders als kinderen de beste en leukste activiteiten te bieden. In ieder vakantiepark is plezier in ieder geval gegarandeerd.

Bent u er na het lezen van deze blog uit welk park u gaat bezoeken? Laat het ons weten!

Wat zijn de leukste en beste Center Parcs parken in 2020-2021? was last modified: juli 3rd, 2020 by Redactie / Redaktion / Rédaction
Share
Geschreven door:
Redactie / Redaktion / Rédaction

Recent Posts

Winter Wonderland bij Center Parcs

De winter is een magische periode om op vakantie te gaan! Ook bij Center Parcs…

5 maanden ago

Top 5 duurzaamste vakantiepark ketens

Wanneer je lekker aan het ontspannen bent in jouw vakantiehuisje, wordt er toch stiekem veel…

2 jaar ago

Wat eten we tijdens het kerstdiner thuis?

Je bent gewoon lekker bezig met je dagelijkse ritme en opeens is de feestmaand is…

2 jaar ago

Weet jij al waar je Oud en Nieuw gaat vieren met de kids?

Heb je zin om even weg te gaan met Oud en Nieuw en wil je…

2 jaar ago

Halloween op een vakantiepark vieren? Bekijk nu de top 4!

Aaaaahhh…. dat is schrikken! Het spannendste kinderfeest, genaamd: ‘Halloween’ komt weer dichterbij. Dat betekent een…

3 jaar ago

De 7 leukste bordspelletjes voor het gezin

Weet u door het vele thuis zitten zo één twee drie niks leuks meer te…

3 jaar ago