Categorieën: Dagje Uit

Vakantie naar Plopsaland: boek een bungalow nabij!

Ga op vakantie en bezoek een Plopsaland attractiepark in Coo, De Panne, Hasselt of Coevorden

Op zoek naar een leuk uitje met de kids? Bezoek dan eens 1 van de 4 Plopsaland attractieparken in België of Nederland! Op BungalowSpecials.be vind je vele bungalowparken nabij Plopsaland zodat je van jouw uitje naar het attractiepark een complete vakantie kunt maken. Wordt het genieten in attracties in Plopsa Coo in de Ardennen of volop pret beleven aan de kust in Plopsaland De Panne? Aan jou de keuze!

Lees snel verder voor alle tips en informatie over vakantieparken nabij Plopsaland.

Verblijf aan de kust nabij Plopsaland De Panne
Op Plopsaland De Panne beleef je een plezante tijd met de vele attracties. Ontmoet diverse Studio 100 tv-helden, maak een ritje in de spectaculaire attractie Anubis The Ride en woon de Bumbashow bij. Wanneer je meerdere dagen wilt genieten zijn Sunparks Park De Haan en  Vakantiepark Duinhoek echte aanraders voor een verblijf op een vakantiepark nabij Plopsaland De Panne.

Boek een bungalow nabij Plopsa Indoor Hasselt
Ook het attractiepark Plopsaland Hasselt biedt vermaak voor eenieder. Ga in de spannende Piratenbaan, dans mee in de K3 Disco of maak een ritje in de Vliegende Fietsen. Voor een fijn verblijf nabij Plopse Indoor Hasselt gaat u naar Center Pars Park Erperheide. Dit park ligt op korte afstand van het pretpark

Plopsa Coo: genieten in de Ardennen
Midden in de bosrijke Ardennen vind je het pretpark Plopsa Coo. Verblijf een op Bungalowpark Les Doyards en rijdt binnen no time naar het entertainmentpark. Plopsa Coo staat zeker en vast garant voor een heerlijk uitje. Maak hier een spectaculaire afdaling met de Splash en zwier rond in de Octopus. Maak ook een tour in de Zetelift door het wildpark en bewonder het prachtige uitzicht.

Uitstapje naar Holland: Plopsa Indoor Coevorden
In buurland Nederland is Plopsaland Indoor Coevorden gevestigd. Dit attractiepark is het hele jaar door geopend! Geniet van een plezante tijd op dit pretpark met vele attracties.  Laat de adrenaline door je lijf gieren terwijl je een ritje maakt in Anubis The Ride of woon een voorstelling bij in het Theater. Uiteraard zijn er op BungalowSpecials.be genoeg vakantieparken nabij Plopsa Indoor Coevorden te vinden. Zo ligt Vakantiepark ’t Kuierpadtien op ongeveer een half uurtje rijden van Plopsaland Coevorden.

 

Vakantie naar Plopsaland: boek een bungalow nabij! was last modified: september 1st, 2017 by Redactie BungalowSpecials.be
Share
Geschreven door:
Redactie BungalowSpecials.be

Recent Posts

Winter Wonderland bij Center Parcs

De winter is een magische periode om op vakantie te gaan! Ook bij Center Parcs…

5 maanden ago

Top 5 duurzaamste vakantiepark ketens

Wanneer je lekker aan het ontspannen bent in jouw vakantiehuisje, wordt er toch stiekem veel…

2 jaar ago

Wat eten we tijdens het kerstdiner thuis?

Je bent gewoon lekker bezig met je dagelijkse ritme en opeens is de feestmaand is…

2 jaar ago

Weet jij al waar je Oud en Nieuw gaat vieren met de kids?

Heb je zin om even weg te gaan met Oud en Nieuw en wil je…

2 jaar ago

Halloween op een vakantiepark vieren? Bekijk nu de top 4!

Aaaaahhh…. dat is schrikken! Het spannendste kinderfeest, genaamd: ‘Halloween’ komt weer dichterbij. Dat betekent een…

3 jaar ago

De 7 leukste bordspelletjes voor het gezin

Weet u door het vele thuis zitten zo één twee drie niks leuks meer te…

3 jaar ago