Categorieën: Vakantieparken

De mooiste parken in Limburg en Drenthe

Buitenhof De Leistert

Bungalowpark Buitenhof De Leistert is in 2014 door gasten van BungalowSpecials.nl uitgeroepen tot ‘Beste vakantiepark van de regio Limburg’. Met een beoordeling van een 8,4 op basis van 431 beoordelingen is dit het best gewaardeerde vakantiepark van Limburg. De 5-, 6-, 7-, 9-, 11- en 13-persoons vakantievilla’s zijn ruim en luxe ingericht. Een aantal huizen beschikt over een sauna, whirlpool, bubbelbad en vloerverwarming en sommige villa’s zijn geschikt voor mindervaliden. Het vakantiepark beschikt over een subtropisch zwembad met glijbanen op het bijbehorende Recreatiepark de Leistert. Sportievelingen kunnen een balletje slaan op de tennisbaan of zich uitleven op de skatebaan. Behalve in het subtropisch zwembad kunnen kinderen zich vermaken op de midgetgolfbaan of klauteren in de attractiespeeltuin. In de schoolvakanties is er een animatieclub aanwezig die leuke activiteiten voor kinderen organiseert. Voor een uitgebreide maaltijd kun je terecht in het restaurant op het park en er is ook een supermarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. Buitenhof De Leistert ligt in het hartje van Limburg in een natuurrijke omgeving met bossen, het hoogveengebied de Peel en de rivier de Maas. De steden Roermond en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Uit de reviews over het vakantiepark blijkt dat de gasten tevreden zijn over alle aspecten van het park. Denk hierbij aan onder andere de ligging, sfeer, service en hygiëne. “Het zijn prachtige bungalows en voor de kinderen is er veel te doen.”, “Lekker schoon, fijn huisje met een heerlijke sauna! Alles zat er in wat betreft benodigdheden, zoals een wasmachine en droger.”, “Zoals het aangeboden staat op internet is het ook in het echt! Een geweldige ervaring.”

Landal Het Land van Bartje

Bungalowpark Landal Het Land van Bartje is door gasten van BungalowSpecials.be verkozen tot ‘Beste vakantiepark van de regio Drenthe in 2014’. Landal Het Land van Bartje ligt midden in de Drentse bossen in het dorpje Ees. De 2-, 4-, 5-, 6- en 8-persoons bungalows zijn comfortabel en ruimtelijk opgezet. Een aantal accommodaties beschikt over een sauna of een bubbelbad. Op het park is een binnen- en een buitenzwembad met een reuze glijbaan aanwezig. Er kunnen op aanvraag beauty- en massagebehandelingen worden aangeboden. Verder is er een fietsverhuur, midgetgolfbaan, tafeltennistafel en tennisbaan aanwezig. Voor kinderen is er een kinderbad, een indoor klim- en klauterhoek, een air trampoline en zijn er buitenspeeltuinen. In de Bollo Club kunnen kids schilderen en tekenen en het hele jaar door zijn er activiteiten rond de ponyranch. Voor een avondmaal hoef je het park niet te verlaten. Voor een heerlijk diner kun je terecht in het restaurant met terras en bij Smulpunt kun je pizza’s, pannenkoeken en snacks krijgen. In de omgeving van Landal Het Land van Bartje kun je uitstekend wandelen en fietsen in het aangrenzende bos Boswachterij Odoorn-Exloo. Via het vakantiepark zijn diverse wandel- en fietsroutes met GPS beschikbaar. Ga ook eens een dagje naar het Nationaal Hunebeddeninformatiecentrum in Borger of ga shoppen in Groningen, Assen en Emmen. Een leuk uitje met de kids is het Boomkroonpad, waar je met het hele gezin langs de toppen van de bomen loopt. Met 22 reviews en een gemiddeld cijfer van een 8,4 is Landal Het Land van Bartje door gasten van BungalowSpecials.be verkozen tot beste vakantiepark in Drenthe. “Het is een rustig park met mooie huisjes.”, “Het huisje was van alle gemakken en luxe voorzien, zoals een vaatwasser, magnetron, WiFi en voldoende privacy.” en “Het huisje zag er goed uit en het was erg schoon.” zijn enkele quotes uit beoordelingen van gasten.

Laat zelf een review achter en maak kans op een weekend weg!

Heb je via BungalowSpecials.be een verblijf op een vakantiepark geboekt, dan ontvang je 3 dagen na het verblijf een e-mail met een uitnodiging om een beoordeling in te vullen. Hierin worden er vragen gesteld over de faciliteiten op het park, accommodatie, service en omgeving van het bungalowpark. Het invullen van de beoordeling duurt enkele minuten en kan ook anoniem worden ingevuld. Met het achterlaten van een review maak je kans op een weekend weg!

De mooiste parken in Limburg en Drenthe was last modified: maart 28th, 2017 by Redactie BungalowSpecials.be
Share
Geschreven door:
Redactie BungalowSpecials.be

Recent Posts

Winter Wonderland bij Center Parcs

De winter is een magische periode om op vakantie te gaan! Ook bij Center Parcs…

5 maanden ago

Top 5 duurzaamste vakantiepark ketens

Wanneer je lekker aan het ontspannen bent in jouw vakantiehuisje, wordt er toch stiekem veel…

2 jaar ago

Wat eten we tijdens het kerstdiner thuis?

Je bent gewoon lekker bezig met je dagelijkse ritme en opeens is de feestmaand is…

2 jaar ago

Weet jij al waar je Oud en Nieuw gaat vieren met de kids?

Heb je zin om even weg te gaan met Oud en Nieuw en wil je…

2 jaar ago

Halloween op een vakantiepark vieren? Bekijk nu de top 4!

Aaaaahhh…. dat is schrikken! Het spannendste kinderfeest, genaamd: ‘Halloween’ komt weer dichterbij. Dat betekent een…

3 jaar ago

De 7 leukste bordspelletjes voor het gezin

Weet u door het vele thuis zitten zo één twee drie niks leuks meer te…

3 jaar ago